Despre echipa InfoWeb

Cine? De ce?

Cine suntem? La întrebare răspunsul nostru ar fi foarte simplu, "suntem o echipă tânăra și dinamică" gata de creativitate oricând, dar, în realitate experiența acumulată de-a lungul anilor în care am facut parte din diferite echipe pentru brand-uri precum, aniMax, British Telecom, Style, Top Shop, automat ne clasează în categoria seniorilor unde putem confirma că cei peste 10 ani de activitate ne-au adus unde suntem acum, aici pregatiti să devenim Ambasadorul afaceri dvs.

De ce? Ca să ne cunosti mai bine este important să intelegi "Cum?" a devenit "De Ce?". Așa cum incepe orice fel de aventură așa a inceput și a noastră, dupa ani petrecuți prin diferite brand-uri mari din România și Europa am înteles că cea mai mare și de preț calitate a noastră este creația și din acest motiv am decis că este timpul să ne intoarcem acasă unde cunostințele noastre devin parte din activitatea dvs profesională de zi cu zi, pentru că atunci când creăm nu doar că devenim Ambasadorul dvs ci ne reprezentăm pe noi înșine prin creația dedicată ție, pentru că imaginea dvs este parte din cultura noastră.

VALORILE NOASTRE

Suntem un partener de drum lung pentru cei care au nevoie să fie reprezențati în mediul Online. Suntem pionierii exigenți ai unei industrii pe care vrem și putem să o modernizăm continuu pentru a asigura clienților noștri garanția unor proiecte eficiente și durabile. Mai presus de orice, ne defineste Integritatea si Înțelegerea.

Integritate

Integritatea este una dintre valorile prin care ne ghidăm atunci când punem calitate serviciilor pe care le oferim și promitem termene de livrare.

Încredere

Încrederea reprezintă baza tuturor acțiunilor noastre și premisa succesului nostru. Ne asumăm cu încredere promisiunile și oferim certitudini, dovedind permanent că merităm încrederea care ni se acordă.

Performanță

Căutăm permanent noi soluții și metode de a îmbunătăți și automatiza modul în care ne desfășurăm activitatea.

Respect

Dorim să câștigăm respect și să oferim respect. Pentru noi, a asculta, a înțelege problemele clienților noștri și apoi a furniza soluții într-o manieră precisă, este un semn de respect.

Angajament

Angajament-ul este funcția vitala a valorilor noastre iar astfel ne luăm angajamente – unul față de altul și pentru îndeplinirea obiectivelor clienților noștri.

Înțelegere

Indiferent cine și cum ești, că ești de la Oraș sau de la Țară, că ai 3 clase sau nivel superior de invatămant, pentru noi vorbești aceiaș limbă iar Întelegerea este parte din cea ce ne definește.