Mentenanță Site

Atunci când ești antreprenor și singurul tău gând este de a prospera, resursa cea mai valoaroasă a ta este timpul, de acea pachetele noastre de mentenanță au fost gândite pentru a iți oferi acel timp în plus de care ai nevoie.

Pachete mentenanță

Mentenanța site-ului tău în grija noastră!

Website-ul tău trebuie să rămână mereu actualizat, securizat & optimizat.

Avantaje mentenanță site

De ce ai nevoie de cineva care să-ți administreze site-ul?

Economisești timp

Câștigi timp prețios pentru lucrurile care au prioritate pentru tine.

Fară griji

Nu vă mai trebuie să te îngrijorezi în legătură cu funcționarea platformei online. Noi ne ocupăm de tot ceea ce înseamnă funcționarea și actualizarea site-ului.

Economisești bani

Noi iți adaugăm și configuram conținutul astfel că tu și echipa ta să vă puteți concentra pe lucruri mult mai importante.

Disponibilitate permanentă

Suntem la dispoziția ta în permanență. Orice modificări dorești să faci site-ului sau daca apar probleme noi suntem aici să te ajutăm.

#Întrebări Frecvente

Administrarea unui website este un proces de rutină prin care inspectăm și actualizăm site-ul la cele mai noi standarde, adaugăm și actualizăm conținutul. Ne asigurăm de asemenea că site-ul este în concordanță cu standardele de securitate și cerințele GDPR. Precum îngrijirea unei case, și întreținerea site-ului este foarte importantă.
Da. Avem cunoștințele și experiență incluzând resursele necesare pentru administrarea oricărui tip de website sau platformă.
Foarte simplu, după achiziționarea unui pachet de mentenanță, în funcție de serviciile incluse în pachet, ne vei trimite modificările pe care le dorești pe site iar noi ne vom ocupa de acestea și livra în timpul promis în pachet.
Nu. În funcție de pachetul ales, vei putea beneficia de un număr de ore valabile pe durata pachetului. Exemplu, dacă pachetul include 3 ore lunar, iar în luna Ianuarie ai consumat 1.5 ore, în luna Februarie vei avea 3 ore, cele 1.5 ore din Ianuarie nu se vor acumula în luna următoare (Februarie).
Da! sigur că poți, trebuie doar să evaluezi dacă ai cunoștințele necesare pentru a face acest lucru și daca ai timpul necesar, pachetele noastre au fost concepute exact pentru a iți economisi timp. Cele 2 ore petrecute în actualizarea site-lui de către tine, pot fi petrecute pentru a atrage clienți, iar formula este simpla Pachet mentenanță (#timp + #client) = #Venit.
Este datoria noastră să iți raportăm activitatea prestată, astfel în cadrul raportului de activitate vei vedea toate actualizările pe care le-am efecutat în luna respectivă (module, temă, platformă) precum și implementările și modificările pe care le-ai solicitat.